Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JORD SKA DU ÅTER VARDA - tanka

Bitterljuv kärlek

blommande i höstlig glöd

bär varandra ömt

bräckliga kroppar blir stoft

tillsammans evigt bundna

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-07 16:39



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Dikt med innerlig glöd, som beskriver kärleks låga och själarnas passion.
2021-10-09

    Lena Staaf VIP
Här tänker jag på ett par makar som levt länge med varandra i kärlek men där den ena nu har gått bort.
2021-10-08

  Öknens Ros VIP
Börjar, slutar, börjar, slutar...Så är alltets saga, evig.


2021-10-08

  Feliaxel VIP
Berörande vackert
2021-10-08

  ULJO
Livets Kretslopp
2021-10-08

  Susen VIP
Vemodsvackert
2021-10-07

  AiA Maria den fria

Höstlöven faller
går till vila
innan liv åter spirar


Tack!
2021-10-07

  Niliboy
Vi skall alla vandra den vägen vandra sa min läkare när jag deppade över hälsan!
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP