Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUR LJUSET FALLER

Ibland är det en fråga om

hur ljuset faller

Och det kan vara mäktigare

än marschaller

Ibland är det en fråga om

hur ljuset faller

genom alla prismor som finns

i kristaller

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-10-30 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP