Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT STRÅK I TIDEN

Känner du igen mig?

Kommer du ihåg mig?

Efter alla dessa år

Så mycket skulle hända

Så mycket är förändrat

Kvar finns ännu vissa spår

Skulle du gå undan

när du vandrar rundan

med din fina hund?

Minns du sjuttioåtta?

Denna medelmåtta

seglade på grund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/10 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2021-10-30 17:19



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ah, jag känner igen mig i din text. Inte dåligt!
2021-11-05

  Bengt H VIP
Stiligt diktat!
2021-10-30

  Lottie Ålhed VIP
Fin titel på fin vardagsnära dikt.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP