Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ska man vara en publikfriande stjärtslickare?


DEN SNÄLLA DIKTEN SOM INNERST INNE ÄR STYGG

Ska man skriva om mymlor?

Eller om Peter Pan?

Ska man skriva om terror

eller Afghanistan?

Ska man skriva om sjukdom

eller alkoholism?

Ska man skriva om nässlor

eller om leninism?

 

Hur ska alla bli nöjda?

Hur ska allting bli kul?

Ska man knyppla och slöjda?

Ska man bygga ett skjul?

Säg, är Mumin för dyster?

Säg, var Stalin för stygg?

Saknar uttrarna lyster?

Ska man skriva om mygg?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-10-30 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP