Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PER EXPRESS

Snyftreportage

tillrättalagda frågor

om våldtäkt intet

flickan bara ett offer

kvinnlig journalist obrydd

lyssnar på bandit

hans arma liv som är skit

nu medelpunkten

i samhället han hatar

Svenneliv utan deg, bling




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-01 17:22



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Tack för belysande och upplysande text
som väger tungt!

Det är dags att mänskligheten vaknar!

Tack!

<3<3<3
2021-11-02

  Flicis VIP
Verkligen tänkvärd..

vilken himla vekling
som vill framställa sig
som offer på offrets
bekostnad..
2021-11-02

  ULJO
Så fruktansvärt att inte kvinnor kan få vara bara kvinnor. Vad gör våra politiker?
2021-11-02

  Judas Ekholm VIP
Bang on target!

Offret är den som skall straffas. Precis som med mobbning, där den Mobbade får byta skola medan asen som beter sig som neandertalare får gå kvar i samma skola, samma klass... jag kräks i munnen.
2021-11-02

  Koloristen
Jag står med Indiens kvinnor: Häng dom!
2021-11-01

    Lena Staaf VIP
Jo vi måste prata om våldtäkt. Om varför våldtäkter fortsätter i samma omfattning som tidigare. Om frågan om vad makt och maktlöshet och skeva könsideal gör med,männen.
2021-11-01

  Niliboy
Ja huga ligen, var är Anden och kärleken?
2021-11-01

  Susen VIP
En dikt som speglar en samhällsbild. Bra skrivet
2021-11-01

  Öknens Ros VIP
Om våldtäkt ska vi inte prata, hyss hyssj!
Samhället bryr sig föga. Angelägen text.
2021-11-01

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som belyser vårt samhälle.
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP