Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMN OCH VAKA - tanka

Måne, rund och gul

klättrar på himlastegen

sätter sig på moln

månstrålar vakar ömsint

över sovande hemlös




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-02 17:36



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det finns en ömsinthet över texten som tilltalar.
2021-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
ja, man önskar den månen - en om den hemlöse månande måne!
2021-11-03

  Sparvögat VIP
Månens ljus som skänker värme till behövande, en vacker tanke…
2021-11-03

  Öknens Ros VIP
Månens ljus skiner även över den hemlöses tillvaro.
2021-11-03

  Feliaxel VIP
Vemodsvackert
2021-11-03

  ULJO
Håller med Susen.
Lider med de hemlösa
2021-11-03

  Susen VIP
Vemodsvackert. Känner värme till den hemlösa
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP