Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNDÅ LEVER OFÖRSTÖRT

Honungslena doftande

smeker kärleksorden

hudens längtan

väcker minnen 

aldrig glömda

alltid levande

ömma skratt

för det som var

sorgens tårar

för det som inte blev

ändå lever oförstört




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-03 18:02



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket fint om närheten och det innersta.
2021-11-06

  Susen VIP
Bitterljuvt och vackert skildrat
2021-11-04

  Blomma-Stjärna VIP
mycket mycket vackert av en poet som erfarit kärlekens söta och sinnliga
kraft!
2021-11-04

  Feliaxel VIP
Berörande vackert
2021-11-04

  Niliboy
Så fint,
2021-11-04

  Öknens Ros VIP
Ljuva minnen lever trots det som inte blev.
2021-11-04

  ULJO
Berörande vackert
2021-11-03

    Lena Staaf VIP
Dikten fångar kärleksminnena och håller dem ständigt levande trots avskedets sorg.
2021-11-03

  AiA Maria den fria


Underbart
Vackert
Sinnligt

Livsbejakande


Tack!

<3

2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP