Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULDSTÄNK - tanka

Magra solstrålar

stänkte guld på sjöns yta

innan mörkret föll

kvällens svarta täckelse

stoppade om dagens ljus




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-08 17:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint format!
2021-11-09

  Öknens Ros VIP
Det är som vackrast när solens sista strålar sänker sig.
2021-11-09

  ULJO
Vacka guldstänk
2021-11-09

  Niliboy
Vackert med guldstänk!
2021-11-09

    Sefarge VIP
Så belysande skriftat!
;)

2021-11-08

  Sparvögat VIP
En vacker målning med stänk av guld…
2021-11-08

  Marita Ohlquist VIP
En vacker bild där kvällens mörker famnar dagens ljus.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP