Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* SOCKERSÖT *** haiku

 

lustlängtande läppar

geléhjärta

på lådan står det aktas




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-09 02:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Känsliga hjärtan bör behandlas varsamt, oavsett förpackning..
2021-11-11

  Koloristen
Love it!
2021-11-10

  Horace
Vilken tur att det står så
De glupska till varnagel
Oss andra till glädje
Och här är vi röda
Läppar att kyssa
2021-11-09

  Sparvögat VIP
Mmm gottis…
2021-11-09

  Öknens Ros VIP
Förrädiskt goda!
2021-11-09

  Kungskobran VIP
Ta det varligt
hallonhjärtan kan vara farligt
2021-11-09

  ULJO
Gott gott gott gott
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria