Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets djupandning

Nuet brusar förföriskt,
kittlar våra känsliga gälar

Fridykande fjordlax
retar jordens djupsömn

Havets hörsel sträcker sig
uppströms älvar, åar, bäckar

och dess djupandning fyller
dagsbehovet av förundran




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-09 18:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbt skaldat! Vackra prosaiska ordval!
2021-11-10

  Eva Langrath VIP
Fin förundransfull text.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten