Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


färgen lyser när du existerar

 

finner du mig

finner jag dig

finner vi oss

 

livets dans

bjuder upp

varandra

 

låter allvarsamt ansikte

fångas av speglande öga

väcker tillförsikten i livet

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-13 17:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Fina ord på min ära! Mycket vackert!
2021-11-14

  Blomma-Stjärna VIP
vackert hoppfullt
bild och ord
tycker om!
2021-11-13

  Bengt H VIP
Både enkelhet och färg.
2021-11-13

  E Nordin VIP
Vackert, när vi finner varandra, bilden säger tusen ord
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP