Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Att lyssna till musik och måla - visavi - att spela musik till bilder... Se gärna mina utställningar här på poeter.se Välkommen! / Eva Solstrale


mjukt låter sig arket tecknas

 

Jag ser livet

gå runt mig

 

Det passerar

rätt fram

 

Ibland

svänger det

 

Stundom krockar

det rätt in i mig

 

Oavsett skapar jag

som en flödande flod

som intecknar  allt

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-14 15:05



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackert flödar orden, som sprungna ur din underbara tavla…
2021-11-15

  Niliboy
Det du gör är fantastiskt i sina färger å motiv!
2021-11-15

  AiA Maria den fria

Tillåtande
Kraftfullt
Kreativt
Vackert
Flöde

Tack!

<3<3<3
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP