Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Se min nya utställning här på poeter.se! Välkommen!


solens strålar tecknar varat

 

ljusets reflexer

studsar mot

det vita arket

 

framkallar form

i färgspektrats

prismaspridning

 

kanaliserande hand

tecknar fram bilden

ur tangerande musik

 

i ackompanjerande

melodiska rytmiska

filosofiska harmonier

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-14 15:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så skön text om kreativitet.!
2021-11-15

  Niliboy
Vackert! Jag skall titta!
2021-11-15

  AiA Maria den fria

Tack för

Bländade
Vackert
Ljus

I text och bild!

<3<3<3
2021-11-15

  Eva Langrath VIP
Vackert
2021-11-14

  Sparvögat VIP
Målande ord ackompanjerat av en vacker tavla..
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP