Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~***~~~***~~~***~~~haiku

 

söker balansen

kolorerade kroppar

på land minglar katt




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-15 10:26



Bookmark and Share


  Koloristen
"kolorerade kroppar" - det kallar jag kolorism!

SOL!
2021-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig haiku!
2021-11-15

  Anya VIP
Snyggt! Vändningen i sista raden är häftig och skapar bilder i huvudet.
2021-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som stimulerar tanke och känsla.
2021-11-15

  Solstrale VIP
Ta ut svängarna gör du med att snurra fort med händerna indragna emot kroppen... Vill man få balans ut med armarna i svängningen...
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria