Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* SMILE *******haiku

 

 

mångfaldens tystnad

leendets ljus i vimlet

möten som avgör




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-21 18:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra haiku, med fint bildspråk.
2021-11-22

  Johan Bergstjärna
Vackert.
2021-11-21

  Kungskobran VIP
Ett leende betyder allt
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria