Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motbjudande kräk!


DE SOM HAR EN SJUKLIG FIXERING

Vissa tycks ha en sjuklig fixering

Sök vård!

Vissa behöver mental sanering

Sök vård!

Perversa stalkers lurar överallt

Mot denna förruttnelse hjälper endast salt

 

En del har nog altaren hemma hos sig

där de har en massa bilder av mig

precis som seriemördare man sett

där det slagit slint och där man saknat vett

En del skriver nästan bara om mig

och aldrig om Gandhi eller Ardath Bey

De är gravt störda och behöver vård

helst på någon enslig och avlägsen gård

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-12-04 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP