Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~Freestyle~~~~~~haiku

 

Fågeldans på torg

Stjärneljus spirar blossar

I tystnad tagning




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-05 14:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Målerisk haiku i skönhet vinterklädd.
2021-12-06

  Kungskobran VIP
Känner tystnaden i stjärnors fågeldans
2021-12-06

  Anya VIP
Så snygg. gillar särskilt vändningen i sista raden. Får en att vakna till.
2021-12-05

  Sparvögat VIP
Mycket fina bilder målar du upp…
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria