Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILL JAG HATA SÅ GÖR JAG DET

Vill jag hata så gör jag det

Det ska du skita i

Världen är en bisarr planet

full av idioti

Här är det jag som avgör om

något är rätt eller fel

Vill jag hata så gör jag det

Lägg ned ditt svengalispel

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-12-08 15:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mina ställningstaganden är en sak mellan Gud och mig.
Inga sopprötter och såskoppar ska lägga sina sliskiga fingrar emellan.
Håll er på er egen kant som ni behärskar.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP