Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLUTA LÄSA VAD JAG SKRIVER!

Du som ständigt

klöser och river

Sluta läsa

vad jag skriver!

Om du känner obehag

sluta läsa nu i dag

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2021

 

Och tro INTE att jag tänker ändra uppfattning bara för att du gnäller!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2021-12-09 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP