Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HELLRE MONSTRUM ÄN MAINSTREAM

Hellre monstrum än mainstream!

Det är kampropet mitt

Jag vill leva och verka

där jag kan andas fritt

Utan mobbens förgiftning

av mitt syre, min luft

utan allt deras tjat om

duktighet och förnuft

 

Hellre monstrum än mainstream!

Låter kampropet gå

Där är Igor med facklan

Han kan aldrig förstå

Som en spark rätt i skallen

kommer budskapet ut

Hellre monstrum än mainstream!

Låt det aldrig ta slut!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-12-10 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP