Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEVE HATET!

 

Hatet mot all orättfärdighet

och mot krig och orättvisa

Hatet mot rasism och anarkism

Avgrundsvänstern vill jag risa

Leve hatet mot allt judehat

mot nazismens fula tryne

Ser du inte detta är du flat

Du har valt att se i syne

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-12-13 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP