Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLÅFINGRIGHET

Klåfingrighet 

i fingerfärdighetens tid

Materialistisk glupskhet

men ingen frid

Imperialismens tentakler

sträcks ut igen

Denna gång heter offret

Etiopien

 

LARZ GUSTAFSSON 15/12 2021

 

HANDS OFF ETHIOPIA, BIDEN!

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2021-12-15 07:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
USA ser den övriga världen som sitt privata snabbköp.
Protesterar något land utverkar man tillstånd av det frimurarstyrda FN att bomba det landet sönder och samman.

Lästips: "Fåglarna i Nam Dinh" av Sara Lidman.
2021-12-15

  Lottie Ålhed VIP
Materialistisk glupskhet ger en tydlig bild i denna bildrika snyggt rimmade dikt.
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP