Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


URSÄKTA RÖRAN! VI BYGGER OM

Ursäkta röran!

Vi bygger om

sen den dag Jesus

in i hjärtat kom

pågår förvandling

så underbar

Här porlar källan

så frisk och klar

 

Ursäkta röran!

Men stig nu på

för möta Jesus

kan du ändå

fast det är stökigt

här runtomkring

Hans nåd allena

är värd nånting

 

 

Ursäkta röran

all köttslighet

om dväljs här i denna

lägenhet

Men Han har börjat

Byggmästaren

Vi slåss gemensamt

mot frestaren

 

 

Ursäkta röran

När blir det klart?

Ja, ännu är allt ej uppenbart

Lärjungens väg är

en lång process

Framdeles gäller:

God, bless this mess!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-12-16 16:15



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Fin rytm och oväntat slut, så bra!
2021-12-16

  Lottie Ålhed VIP
Fint upplägg och slutkläm i trosviss dikt.
Fyndiga rim dessutom.
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP