Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MUPPARNA FICK FÖR SIG

Mupparna fick för sig

att jag läser deras strunt

Att få saker för sig

kan väl inte vara sunt

Inbillning är skadligt

Man kan få problem med den

Muppar, ta det lugnt nu

Missa inte framtiden!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-12-17 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP