Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reträtt

som i sången "return to innocense" backar jag varligt mot tryggare hamn. Jag har brunnit! Och som jag har brunnit! Men nu när endast askan består som bittra flagor under mig. Först nu har jag börjat förstå mitt eget värde.

 

vad är det för mening att slita om otacken är din lön?

att gå i pension är bara att glömma, evig träl är för mig en dom. Och alla som vet allt bäst, som hyllar utbildning och att vara beläst?

man kan  vara i ständig utveckling men utan bedömning, jag är godkänd i livskunskap med högre poäng än godkänd i högskoleämnen.

reträtt reträtt är min melodi. Jag som funnits alltid där - och plötsligt bara går förbi.

Mvh häxan surtant

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-20 13:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~