Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄKNA DE LYCKLIGA STUNDERNA

Sitter vid köksbordet
i stillsam julestund

njuter av röd amaryllis
liten tomte i porslin

saknar dig, min älskade

minns ett köksbord
där vi satt en gång

solskivan strålade
över snöns matta

blå himmel smyckad
med vita molntussar

färggrann nötskrika
parkerad vid fågelbord

vi log där vi satt
jag i din skjorta

rosig och grann
med kärlek mättad

alltid saknar jag den stunden
 








Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-12-22 18:02



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berörande dikt! Vacker om den saknade stunden.
2021-12-23

  Öknens Ros VIP
En saknad som känns i både hjärta och själ.
2021-12-23

    Lena Staaf VIP
Vackert fångad känsla av ett minne, saknad.
2021-12-23

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2021-12-23

  Cikoria Blå VIP
Text som visar bilder och genom dem målar upp lite av en saknad tid och hur det var då. Fint.
2021-12-23

  ULJO
Berörande skrivet om saknad
2021-12-23

  Kajan VIP
En innerlig och nära känsla bor i orden, och någonstans lever det kvar, som i en gemensamt skapad stund i att besöka.
2021-12-22

  Solstrale VIP
Ödmjukt och värdigt beskrivet, om denna tunga börda att bära av saknad... Sänder solsken! :) och goda minnen du har till krydda i vardagen som tur är...
2021-12-22

  Niliboy
Ja vi har våra saknader å önskan kanske att vi handlat annorlunda! Fin dikt!
2021-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om saknad som alltid finns kvar.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP