Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÄSTRAREN

Nu är Mästraren här för att mästra oss

Teologisk expert är han, förstås

Varför ska jag ta del av hans hyckleri?

Det är inte av sådant som man blir fri

Nu är Mästraren här för att tukta dig

Så stäm nu upp ett rungande, kraftfullt: NEJ!

 

LARZ  GUSTAFSSON 23/12 2021

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-12-23 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP