Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR MIG

För mig blir i morgon

en helt vanlig dag

med falukorv, gröt

och en låt med Dag Vag

En helt vanlig vardag

med helt vanlig mat

och utan den gran som

mig fyller med hat

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2021-12-23 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP