Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna afton klok

Ta det lugnt så ordnar det sig...

En dag i taget

Gör det enkelt...

Vi är faktiskt små  här

men Gud är stor

Vi är som myror

som samarbetar

Om vi kan överleva vet vi inte...




Fri vers av bohemen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-23 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP