Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN ORDNING ALLS

Ingen ordning alls

En misslyckad dag

Ingen ordning alls

Nu urartar jag

Snaran runt min hals

dras åt avsevärt

Ingen ordning alls

Det här är prekärt!

 

Ingen ordning alls

Jag hatar anarki

Den kan inte alls

sätta människan fri

Jag har blivit slö

och tappat min tråd

Borde kanske dö

men har inte råd

 

Ingen ordning alls

Nu tar jag ut en sväng

Det som anbefalls

får inga poäng

Jag är inte nöjd

I ren frustration

är jag faktiskt böjd

för rå aggression

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/12 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-12-25 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP