Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULEN ÄR ETT SVINERI

Julen är ett andligt svineri

Något som jag bara går förbi

Det är skönt att känna sig så fri

Julen är ett andligt svineri

 

LARZ GUSTAFSSON 25/12 2021

 

Jag vill tillägga att detta blir den sista dikten på detta tema för i år.

Samt att ingen, hur mycket han än försöker provocera med en massa Satans fjant, kan få mig att ändra uppfattning.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-12-25 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP