Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ogörlig beskickning.


Mission impossible


även om det är omöjligt
måste det göras och göras väl
det är värt besväret




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-27 00:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Aldrig ge upp!
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen