Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Textilapplikation på jeansjacka...


SJUNG DIG FRI I

 

 

sjung sjung människa

sjung din inre sång

 

sjung bort allt motstånd

res dig upp ge sången fri

besjung solljusets livspektra

 

sjung sjung människa

sjung din inre sång

 

sjung ditt inres sångers sång

besjung vibrationen harmonin

ladda upp med kärlek och sjung

 

sjung sjung människa sjung

sjung dig fri i din inre sång

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-27 09:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint! Ja sång frigör.
2021-12-27

  Koloristen
Helt underbart!

Stäm upp för full hals!

SOL!
2021-12-27

  Niliboy
Så fint, sjung din inre sång, sjung!
2021-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Ja, sjung mitt hjärta, sjung!
2021-12-27

  Öknens Ros VIP
Häftig bild kan tilläggas!
2021-12-27

  Maria Sundelin VIP
Härlig uppmaning

2021-12-27

  Öknens Ros VIP
Att sjunga kan frigöra inre energier!
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP