Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HERR VON OBEN

Vi andra är bara ohyra

som måste läxas upp

På varje dynghög

finns bara plats

för en enda tupp

(eller mupp)

Vi andra är bara untermensch

von Oben har sagt sitt

Ve den som tror sig

ha rättighet

att uttrycka sig helt fritt

 

LARZ GUSTAFSSON 28/12 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-12-28 19:41



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Dystert motiv men diktat med en lätt hand, bra!
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP