Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BILLIG

Jag känner mig rätt så billig

i vissa speciella lägen

Tyvärr kan jag aldrig någonsin

erbjuda syn för sägen

Jag känner mig rätt så bortkommen

men är ändå på väg hem

För vad är väl lidandet på jord

mot det himmelska Jerusalem?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2022-01-02 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP