Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUSSIE BUSQUE

Det fanns en liten flicka

som hette Sussie Busque

och hon var ofta ute

när det var regn och rusk

Hon älskade sin pappa

fast gubben var en slusk

och ville inte höra 

om grabbhalvornas snusk

 

Sussie Busque!

 

 

Hon träffade en kille

som hette Jerry Rasque

Han hävdade att fadern

var äkta monegask

Man ser dem promenera

i snöglopp och i slask

Men båda vägrar bära

nån fånig ansiktsmask

 

 

Jerry Rasque!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-01-12 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP