Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen hemma

Inga ord behövs
när du tittar på mig,
och sluter mig
i din famn.


All världens kärlek
lyser mot mig
och lindar in mig
i din närhet
och värme.


Mina ögon fylls av tårar,
tårar av lycka,
tårar av glädje,
över att äntligen
ha hittat hem.


Hem,
till Dig min soulmate.
Hem,
till Dig min darling.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-25 15:53



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Fint.
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP