Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolleritrick

 

Ögna igenom en lögn

som ett malätet tyg

ett otyg

i en ögla

som en liten snara

dinglar ödlan oförmögen att svara

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-30 10:40



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skicklig transformation av orden... som liksom slinker igenom en ögla?!

Hoppas att du trasslar ut lögnerna till sanningarnas klarhet - även om jag angående världsproblemen ofta har svårt att avgöra vad som är Ö och vad som är ö..
2022-01-31

  Kajan VIP
Som en riggad fälla, obehagligt dold. Här finns mycken svärta.
2022-01-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP