Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEMMA HOS GUMMAN

Här hemma hos Gumman är det varmt och skönt.

Särskilt i köket.

Där utanför passerar en parallell värld revy.

Den består av staffagefigurer.

Och gissel.

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2022-02-03 20:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett innanför och ett utanför. Hälsa till gumman.
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP