Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du 1

Rå och stötande står jag i dig

Du sluter dina mjuka njurar om mig och ger mig liv

När jag gapar lägger du dig i min mun och sväller upp som en ballong

Luften i dig är full av kojor och du drar mig efter dig över deras grova plank

I dina ögon ligger fröer som gräver i mig




Fri vers av Ran VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-02-06 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP