Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du 3

Allt jag skriver är lögn

Bedrägerier och sagor

Allt jag inte är är du

Smådjur i mossan.

Flitiga, fasta men ändå formbara

Fridfulla stenskott i gruset

Du knastrar under mina fötter

Jag stampar din jord och njuter av dammet som klamrar sig fast i byxbenen

smuts smeker mig

Lortiga fingrar

Skrattande halvmånar kröner dina fingertoppar

Jag tar ditt lillfinger i munnen och det smälter sakta mot gommen

så varmt

Jag gömmer mig mellan dina revben och hoppas att ingen ska hitta mig här

Dina andetag vaggar mig

en medvetslöshet utan sammanhang

Här tappar jag bort mig.




Fri vers av Ran VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-06 01:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja men det gör ingenting. Det kan bli bra !
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP