Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DYSRA TANKAR I VÅRENS GRYNING


VAD VILL VI MED VÅRA LIV?

Vad vill vi med våra liv?
törs vita nästa kliv?
Pröva våra egna vingar.
och ge vart de oss svingar, är
som fördärvar både själe och sinnensåsom syn Å vi intel längre ser det,
v
som är b ra,
för oss att vem vet
en vacker da¨
kanske jag ska,
komma till ro
i ggodan ro.ko
mma i mål.
när jag fått vad jag tål.
Vi sominte vt vad vi vill, har väl OCKSÅ rätt att finnAS TILLL?
FÖR ALA, DEM
FINNS VÄL OCKSÅ ETT
HEM?

,




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-10 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP