Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prismor




Nyss natt
Många frågetecken
som liknar
ljusprickar.

Pölar längs med
vägen
speglar mitt ansikte.

tittar på
meteoren

Jag har färdats
till en punkt
då det är dags
för nedslag.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-14 15:03



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En poetiskt metafor meteor i nedtonat läge, mycket fin !
2022-02-15

  KattenKin VIP
Superfin. Så poetisk. Lite drömsk, ändå med vardag i sig. Applåd och bokmärkning!
2022-02-14

  Niliboy
Så fin å fantasifull poesi du skriver, som din gamle namne! Han Hjalmar!
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg