Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTA MINNEN

Tröstlös stod jag 

fötterna fastklistrade

på vardagssliten matta

allt miste mening

när svarta minnen

klibbade på kroppen

utanför doftade våren

av längtan till dig

skratten och leken




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-15 17:12



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2022-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Alla dessa minnen som kommer upp utan att ens ha haft en tanke om dem. Din text berör!
2022-02-16

  Öknens Ros VIP
Mörka minnen som förlamar, dyker upp och förmörkar dagen.
2022-02-16

    Lena Staaf VIP
När de svarta minnena tar överhanden och överskuggar allt. En text som berör.
2022-02-15

  Cikoria Blå VIP
En text som väl beskriver hur det kan kännas när det kommer fram något i en som man trodde var borta ...
2022-02-15

  Niliboy
Ja huga ligen å huvva för svarta minnen, kampen är nog jobbig ändå!
2022-02-15

  Kajan VIP
En bild fastfrusen, när något kommer ikapp; det utanför avlägset, utom räckhåll. En stark text om det svårförståeliga, och kampen.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP