Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMOUFLAGE

Sömn ligger vaken

naken i tankar

om alla år

som gått fort

men sakta

får jag bli jag

någonsin

den jag var

oförstörd

innan livet

klädde mig

i pansar

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-02-18 18:28



Bookmark and Share


  Susen VIP
Få ord med stort och berörande innehåll. Fint fångat och framfört
2022-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
Åh, så sant och oförstört och mänskligt vackert skrivet - trots livets slag som föranlett mask och pansar ibland!
2022-02-20

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint skrivet! Att våga återvända till sin innersta kärna efter svåra år. Bokmärker.
2022-02-19

  Öknens Ros VIP
Den man en gång var
Finns alltid kvar
Trots svåra år
Som gett många sår
2022-02-19

  Cikoria Blå VIP
Innehållsrika rader.
2022-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om traumatiska upplevelser från uppväxten som påverkar resten av livet.
2022-02-18

  Niliboy
Ja, jag tror inte att pansaret karakteriseras av ditt sk skal. Ömhet å känsla är mer sant!
2022-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt skrivet! Ja livet är inte nådigt. Tänkvärda tankar.
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP