Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Denna text är en repris - men tyvärr är den nu lika aktuell…


när någon ljuger en rätt i ansiktet

 

det finns de som ljuger 

se det finns svekfullhet

de tror att det duger

att sprida sin bitterhet

 

de far fram med sitt veto

skaldar förljugna versers ro

men är det något att tro

jag följer sanningens bro

 

försök inte mig här dupera

försök inte truga i mig skit

har redan sagt lägg av - du acceptera!

aldrig mera ska du komma hit

 

håll dina fingrar borta från mig

sexuellt snusk det passar inte sig

har aldrig bett om sådant från dig

skriva poesi är det enda för en tjej

 

försök ej med fler namn tränga dig på

illa för dig ska det med din attityd gå

vet ni alla andra hur en lögnare ser ut

ja den kan vara din vän tyvärr till slut

 

lögnaren gör allt för att komma en nära

de smyger omkring i lustifik anonymitet 

ser du något du inte känner igen då du vet

denna lögnare ska du inte bjuda in hära

 

det finns anledning att se upp

lögnaren kan samla sin trupp

lögnaren förstöra som enda tidsfördriv

tycker den har rätt att krossa ditt och andras liv

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2022-02-16 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP