Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


URLADDNINGAR, SKRATT OCH TÅRAR

Urladdningar, skratt och tårar

Ofta kallas vi för dårar

Duktighetsministrar knackar

lätt på huvuden och snackar

pladdrar om de "onormala"

De som ses som triviala

Urladdningar, tårar, skratt

Har DU haft en sömnlös natt?

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-02-18 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP