Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fimbulvintern falnar, förhoppningsvis, men cirkeln fortsätter. Möten 'på tisdag på torsdag' - som trummisen sa. Den uppmärksamma läsaren ser att dialogen har skiftat ordning: nu är det individuella initialer först, därefter dagens gemensamma bokstav.


Karusellen, avsnitt F

 

Ada: Aaaah! Alla samlade! Få hoppas att frosten fnyker bort, och att vi får förvår!

Beda: Ber om en smula behövlig koncentration. Bryderier i broderierna, som brukligt. Fasligt förargligt. 

Cilla: Chilla, chilla! Ät lite choklad och coola ner er ett par centimeter! Fria frivoliteter!

Dora: Dårar och dumsnutar, nu är nog domedagen kommen. Förargligt nog.

Emma: Evinnerliga eviga eländestjat! Fy för fasiken!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-22 18:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Du broderar ord på ditt sätt. Det är i sanning kul och läsvärt.
2022-02-26

  TrollTörnTrappan VIP
Fiffigt fixar du att förvandla deras bokstäver till F.....

Tillfälligt eldfängda fruntimmer finner det frostigt som fan med fnurror på världens fantastiska tråd?!

p.s. Vill varken ha chilli eller cola/kola i min dagliga choklad, fast citrus eller cocos/kokos kan få fin fason på den.
2022-02-22

  Gunwale VIP
Ingen heter nåt på F, så därför förenas fruntimren i finalfrasernas F-ord!
På ”tossta” får vi se hur det går med G … - gnälliga grymtningar, garn och garvsyra?
Kul läsning.
2022-02-22

  Maria Sundelin VIP
Känns ödesmättad denna gång
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X