Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimalism

kapa oväsentligheter

skala ner
sortera
släng

en sak i taget
nu är nu

välkomna tystnaden

se det lågmälda

regnet

kråkorna

andas

stillheten

ställ in fokus

rikta lågan




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-23 07:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skrev till en vän att en skulptör blev tillfrågad om hur hans skulpturer kom till. Han sade då att han högg bort allt från stenblocket som inte skulle vara där.

Less is more.
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP