Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag drömde

 

 

 

Stod ute i natten
med blicken mot stjärnbeströdd himmel

plötsligt började de falla
en efter en

var rädd att mörkret skulle bli totalt
tills jag såg en som fortfarande lyste

det var hoppets stjärna
som skingrade mörkret

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-03-04 10:07



Bookmark and Share


  Susen VIP
Dina ord ger hopp i mörkret. Fint
2022-03-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Hopp är det som ger tröst! Fin diktdröm!
2022-03-05

  lila fjäderblomman VIP
Fint om att hålla hoppet levande.
2022-03-05

  Gunnel Eriksson VIP
Tack för hoppets dikt.
2022-03-05

    Birgersdotter VIP
Hopp är vad vi behöver nu!!!!
2022-03-04

  Olof Lagerhorn VIP
Tack för en text som ger stöd och
tröst och visar på den hoppets
stjärna som finns både ovanför
och inom oss.
2022-03-04

  Eva Helene VIP
Tack för denna hoppfulla dikt i mörkertider!
2022-03-04

  Feminaz
Hoppets stjärna är det som lyfter våra sinnen och som gör att vi kämpar i mörkret! Tack för denna dikt!
2022-03-04

  Niliboy
Vackert Marita, åtminstone en ska lysa hopp ifrån ovan!
2022-03-04

  Monica Lindgren
Ja, må hoppets stjärna lysa! Utan hopp är vi förlorade. Fint!
2022-03-04

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar ljuset som vilar i mörkret…
2022-03-04

  Kajan VIP
Den accelererande händelseutvecklingen speglas väl i den här texten, och känslan som vi människor kan ha inför den; men helt mörkt blir det inte, en stjärna lyser orubblig kvar.
2022-03-04

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP